T O P

FvD heeft vaak gelijk, toch zijn sommige onderwerpen te polariserend of niet productief. Waar liggen onze sterkste en minst polariserende argumenten tegen de covid cult en voor vrijheid?

FvD heeft vaak gelijk, toch zijn sommige onderwerpen te polariserend of niet productief. Waar liggen onze sterkste en minst polariserende argumenten tegen de covid cult en voor vrijheid?

hakoen

Kzal ook wel een wappie zijn ofc. Maar het is niet gek te denken/weten dat rijke lui politici beïnvloeden, toch? Zeker als ze dit toegeven...


JapeBuilder

Zeker niet. Maar doe je dan ook zelf onderzoek naar geldstromen vanuit Rusland naar Baudet? Lees en luistervoer: [https://www.youtube.com/watch?v=DYUV9mF95Os](https://www.youtube.com/watch?v=DYUV9mF95Os) [https://www.universiteitleiden.nl/nieuws/2020/04/inlichtingenexpert-ben-de-jong-in-zembla-over-thierry-baudet-en-rusland](https://www.universiteitleiden.nl/nieuws/2020/04/inlichtingenexpert-ben-de-jong-in-zembla-over-thierry-baudet-en-rusland) [https://www.nu.nl/politiek/6045312/baudet-hint-op-russische-betalingen-in-aanloop-naar-oekrainereferendum.html](https://www.nu.nl/politiek/6045312/baudet-hint-op-russische-betalingen-in-aanloop-naar-oekrainereferendum.html) [https://lc.nl/binnenland/Baudet-gelooft-niet-dat-Russische-dienst-Navalni-vergiftigde-26599792.html](https://lc.nl/binnenland/Baudet-gelooft-niet-dat-Russische-dienst-Navalni-vergiftigde-26599792.html) [https://www.trouw.nl/opinie/het-fvd-van-baudet-vertegenwoordigt-de-russische-stem-in-de-tweede-kamer\~be0d594f/](https://www.trouw.nl/opinie/het-fvd-van-baudet-vertegenwoordigt-de-russische-stem-in-de-tweede-kamer~be0d594f/) Of is dit allemaal "onbetrouwbaar" want MSM!!??!!


ChildericMerovingian

Zelfde niveautje als bij Trump lol.


ChildericMerovingian

Als je geldstromen wilt onderzoeken, onderzoek dan Israel naar Wilders.


hakoen

Doe ik geen onderzoek naar nee. Idk of Rusland mij probeert te misleiden, wat ik wel zeker weet is dat de MSM mij probeert te misleiden. Kvind t ook heel moeilijk tegenwoordig nog te bepalen wat de waarheid is. Ik wil gewoon met rust gelaten worden 😁


JapeBuilder

Lekker makkelijk. Lees eens wat! Leer je nog eens iets over de politiek.


hakoen

Lol 😂


PietPluk

Nee, denk ook niet dat er veel mensen zijn die ontkennen dat rijke personen politici (proberen te) beïnvloeden, helemaal geen wappie gedachte. Maar het feit dat dit gebeurt is toch geen enkel bewijs dat dit dus ook gebeurt bij Corona beleid?


hakoen

Klopt. However, hoe meer ik lees over hoe in (meer recente) geschiedenis politieke besluitvorming werkt, hoe meer ik er van overtuigd raakt dat lobbyisten/geld het enige zijn wat politici en hun bureaucraten in beweging brengt. Maar eens, ik denk dat we FvD meer in het hypothetische zou moeten blijven wat dat betreft, en vervolgens: better safe than sorry


PietPluk

>ik denk dat we FvD meer in het hypothetische zou moeten blijven wat dat betreft, en vervolgens: better safe than sorry Dus dan krijg je zoiets: ondanks dat al het beschikbare bewijs wijst op geen kwaadwillende inmenging van rijke personen op dit onderwerp. Laten we voor de zekerheid er maar vanuit gaan dat Bill Gates (of iemand anders) slechte intenties heeft en daarom maar een andere kant op sturen, want hypothetisch is dit een scenario. Mogelijk kom je er dan achteraf achter dat er toch geen kwade bedoelingen waren en de oorspronkelijke weg de juiste was, maarja, beter safe dan sorry. Lijkt mij niet echt ideaal.


hakoen

Ik denk dat die figuren (Bill Gates maybe idk, Klaus Schwab sws) er van overtuigd zijn dat de mensheid beter af is onder hun bestuur. Geen kwaadwillendheid dus, maar wel misleid.


Orangebeardo

> Maar het feit dat dit gebeurt is toch geen enkel bewijs dat dit dus ook gebeurt bij Corona beleid? Dude...


PietPluk

Hoe durf ik.. Geen enkel concreet bewijs, maar het is 'hypothetisch mogelijk'! Er moet dus wel vuil spel zijn bij het Corona beleid!


Orangebeardo

Het blijft de beste manier om een tegenbeweging onderuit te halen.


LEKKER-LACHEN

Mooie meem


Gauloises_Foucault

Van low effort naar no effort naar pretty good effort, chapeau!


cowboob

Hoezo zou je wat je vindt onder stoelen of banken steken? De enige manier voor FvD om salonfähig te worden is door de mening zo drastisch aan te passen dat deze door de NOS en andere MSM niet meer als ‘extreem’ wordt geduid - en dan heb je dus de VVD 2.0. Daarentegen zijn GroenLinks, waar notabene de CPN in is opgegaan, en andere groeperingen wel legitiem volgens het Nederlandse establishment. Ik raad je aan het weinig verhullende ‘Repressive Tolerance’ van Herbert Marcuse (Frankfurter Schulte) te lezen, als je wilt weten hoe de Westerse politiek opereert sinds de jaren 60. Samenvatting: alles rechtser dan de VVD wordt gedemoniseerd, maakt niet uit hoe degelijk of genuanceerd je jezelf uit.


PietPluk

Als het rechtse aspect van FvD het probleem is, waarom worden partijen als JA21, BBB en de PVV dan niet op een soortgelijke manier 'gedemoniseerd'?


cowboob

PVV wordt al jaar en dag gedemoniseerd? En JA21 is gewoon VVD light, heeft niks meer te maken met Fortuynisme. BBB gaat ook gedemoniseerd worden als ze echt groot worden en hun mening niet aanpassen, let maar op.


free_candy_4_real

Hou toch op.. JA21 heeft een identiek partijprogramma aan FvD. Het verschil? Dat zie je hier in de titel 'covid cult', een bepaald slag volk zit nu nog bij Forum. En om het nog te vergelijken met Fortuyn, he gadver.. BBB is jouw persoonlijke kristallen bol vergelijking, kunnen we hier ook wel afstrepen.


mondriaanslastwords

De media gaat niet uit van partijprogramma's, maar juist van statements van prominente figuren binnen de partij. Partijprogramma's met elkaar gaan vergelijken is te diepgaand voor de pers


free_candy_4_real

Mwah zo te zien ook te diep voor u/cowboob en consorten.


sickomodetoon

Dat mag dan wel zo zijn maar de FvD is maakt het zichzelf alleen maar erger met zulke wappie praat….


[deleted]

[удалено]


turboturbo_autist

[ok](https://www.youtube.com/embed/qm9nMIJYQJc?start=19&end=22)


Gauloises_Foucault

Ik vind deze wel beter dan de vorige moet ik zeggen


innocenceiskinky

Zelden zo een passende gebruikersnaam gezien...


rik216

Te polariserend? Is gewoon wappie meuk


ikverhaar

>De volgende meme ga je leuk vinden dat beloof ik je alvast ;) Je bent je belofte nagekomen :)